Elnyert pályázatok

"Értékesítési ügyfélszolgálati ügyintéző"
képzés a Gádoros és Vidéke Takarékszövetkezetnél

 

Képzés neve:                 Értékesítés ügyfélszolgálati ügyintéző
Pályázati azonosító:      TÁMOP-2.13.B-11/1-2011-0015
Képző intézmény:          Frankenberger Oktatási és Kulturális Bt.

image

Kollégáink a képzésekenÁTFOGÓ KÉPZÉS A GÁDOROS ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZETNÉL
2013.04.29
A Gádoros és Vidéke Takarékszövetkezet az elmúlt évek technológiai fejlesztései során XXI. századi pénzintézeti szolgáltatóvá vált.
A közeljövőre két fontos fejlődési irányt tűzött maga elé: egyrészt az ügyfelei problémáira koncentráló, közös megoldásokat kereső ügyfél kommunikációt, másrészt az öngondoskodás filozófiájának népszerűsítését.
A Takarékszövetkezet a kitűzött céljai érdekében a 2011-es pályázati lehetőségeket kihasználva a TÁMOP-2.1.3.B-11/1-2011-0015 pályázat keretében valósította meg 67 fő munkatársának képzését.
 

image

A korszerű bankszakmai ismeretek mellett időről-időre fejleszteni kell az olyan személyes képességeket, mint a kommunikációs illetve a problémamegoldó képesség.
A Gádoros és Vidéke Takarékszövetkezet évek óta sokat fordít ilyen és ehhez hasonló tartalmú tanfolyamokra, képzésekre, melyeken a munkatársak sokszor hétvégéiket feláldozva vesznek részt.
Az Európai Unió és a magyar állam által finanszírozott 19 millió Ft-os projekt keretében 120 órás „Értékesítési ügyfélszolgálati ügyintéző” képzésben vehetett részt 67 munkatársunk.
A 2012-ben kezdődött képzés felölelte a jelenlegi piaci környezet elemzését, a problémák megismerését segítő kommunikációs technikák elsajátítását, a problémák kezelésének, megoldásának módjait és az öngondoskodás filozófiáját.
Mind olyan ismeret, mely szükséges, a hozzánk fordulók céljainak, problémáinak pontos megértéséhez illetve ahhoz, hogy a lehető legkedvezőbb, legegyszerűbb megoldásokat javasolhassák kollégáink.
Ezt tekintjük hivatásunknak, mert ez a mi közös otthonunk.

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...